РЕСПУБЛИКАЛЫҚ ТАНЫМДЫҚ ПОРТАЛЫ
Ағылшын тілі
22 желтоқсан 2017
39
0

My school day. 6 сынып

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting – more interesting – the most interesting

What is an ideal school for you?

What subjects would you like to study at your school? .

Writing prompts: My favourite subject is…

Previous learning

My ideal school

          Plan

Planned timing

Planned activities (replace the notes below with your planned activities)

   Resources

Start (Beginning of the lesson)

Greeting: Teacher greets the learners; learners respond to greeting of the teacher and take their places.                                                                                                         

II. Warm up.

 

III. Checking of the home task.    

Exercise 14,p.72 Write about your idea; school.

Comparative and Superlative adjectives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middle (of the lesson)

Test. Slide – 8.

 

1. After-------- years of primary school we went to secondary school.

a) six b) five c) four

2. Орта мектеп

a) Primary school b) Secondary school c) Modern school

 

3. My favourite subjects--------- Kazakh, Russian and English.

a) am b) is c) are

4. Our school year begins ----------- the first -----September.

a) on/of b) at/in c) by/for

5. The school year in our country ends in ----------- .

a) September b) June c) May

6. Pupils have ------------- holidays a year.

a) 4 b) 5 c) 3

7. Nine years of classes are -------------- in our country.

a) ordinary b) compulsory c) secondary

8. Every lesson lasts -------- minutes.

a) thirty b) fifty five c) forty five

9. Оқу жоспары

a) curriculum b) comprise c) compulsory

10. Primary and secondary schools together comprise ---------years of study.

a) ten b) eleven c) twelve

 

Answers : Slide- 9.

1- C 2- B 3- C 4- A 5-C 6- A 7-B 8- C 9- A 10-B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR: page 166

 

End (of the lesson)

 

Hometask: Exercise 4,p.73 read the text.  C. cover the text and write what happens at:   7.30   9.15

Exercise 9. Complete the chart using comparative and superlative

Reflection

What I know? What I want to know? What I have know

 

   

Additional information 

Differentiation -  how do you plan to give more support? How do you  plan to challenge the more able learners?

Assessment  - how are you planning to check learners’ learning?

Cross – curricular links health and  safety check ICT links

Values links

 

 

 

Reflection

Were the lesson objectives / learning objectives realistic?

What did the learners learn today?

What was the learning atmosphere like?

Did my planned differentiation work well?

Did I stick to timings?

Use  the space below to reflect on your lesson. Answer the most relevant questions  from the books on the left about your lesson.

 

 

 

Summary evaluation

What two things went really well (consider both teaching and learning)?

  1.

2.

What two things would have improved the lessons (consider both teachings  and learning)?

1.       

What have learned from his lesson about this lesson about the class or individuals that will inform my next lesson?

                 

 

Бекітемін:                          Байнияз Л.

Theme: My school day

School: Sh.T.Erkinov

Date: 27.11.2017

English teacher: Bisembaeva N.

Grade: 6

Number of present:

Absent:

Learning objective(s) that this lesson is contributing  to:

Talking about school day, to develop pupils’ communicative skills and abilities using various kinds of activities, to train in speaking, reading, to enlarge pupils’ interest in learning foreign language. Presentation of the grammar “ long adjectives” , to enlarge students’ vocabulary with new words.

Lesson objectives:

All learners will be able to: to introduce scholl subjects

Most learners will be able to:  to introduce comparative long adjectives.

Some learners will be able to: make up sentences using comparative and superlative adjectives.

Language objectives:

Learners can:

- Will be able to speak about their schools days.

Key words and phrases: School subjects

Subject

English

Geography

Physical Education

History

Computer Studies

Biology

Kazakh

Russian

Art

 Literature

Useful classroom language for dialogue/writing: oral

Discussion points:

Interesting &

Мақаламен бөліс

Пікір беру
Пікіріңіз:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищённой ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Суреттегіні еңгізіңіз:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ustazdar.kz@mail.ru

Сайт әкімшілігінің рұқсатынсыз материалдарды басқа ақпараттық құралдарында жариялауға тиым салынады. Республикалық танымдық ұстаздар сайты сіздерге әрқашан сапалы материалдар ұсынады. Эл.почта: ustazdar.kz@mail.ru

Барлық құқық сақталған 2017 © ustazdar.kz

Біз әлеуметтік желіде

Сайт әкімшілігінің рұқсатынсыз материалдарды басқа ақпараттық құралдарында жариялауға тиым салынады. Республикалық танымдық ұстаздар сайты сіздерге әрқашан сапалы материалдар ұсынады. Барлық құқық сақталған 2017 © ustazdar.kz