РЕСПУБЛИКАЛЫҚ ТАНЫМДЫҚ ПОРТАЛЫ
Ас мәзірі
6 сәуір 2017
159
0

Тауық етінен духовкада пісірілген кәуап

Тауық етінен духовкада пісірілген кәуап
Керекті қосындылар: 

Кәуапқа:
Тауықтың сүбе еті – 1 кг
Жас кәді – 1 дана
Орташа қызанақ – 2 дана
Jack Daniels  барбекю соусы— 3 ас қасық 
Қара бұрыш
Сарымсақ — 2 дана
Кесек тұз
Пияз — 1 дана.

Тұздыққа:
Орамжапырақ – 1 дана 
Кесек сәбіз — 1 дана
Қызанақ — 4-5 дана
Тәтті чили соусы — 2 ас қасық
Тұз
Қара бұрыш
Тауық сорпасы — 100 мл


Тауық етінен духовкада пісірілген кәуап - Фото


Дайындау тәсілі:

1. Пияз,сарымсақ ,тұз және бұрышты процессорда ұсатамыз.Барбекю соусын қосып араластырамыз. Тауық етін осы тұздықта бір-екі сағат ұстаймыз.
Кәді мен қызанақты тұрап, етті  көкөністермен кезектеп таяқшаларға кигіземіз.

2. Қызған табада кәуапты 30 секундттан екы жағын кезектеп қуырып аламыз.

3. Осы табаға тұздықты құйып орамжапырақ пен сәбізді қосамыз.

4. 20 минут бықтырып,кәуаптың тұздығы мен чили соусын қосып араластырамыз.

5. Орамжапырақтың үстіне қызанақ пен кәуапты салып, духовканың ішіне 180 С 10 минутқа қоямыз.

Кәуап дайын.
Мақаламен бөліс

Пікір беру
Пікіріңіз:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищённой ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Суреттегіні еңгізіңіз:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив